perancang keluarga

Mommies siapa lepasni nak pasang implan di lengan? Kita geng lepas bersalin kena pasang juga di hukm sbb murah ya amat berbanding LPPKN. Btw ni kali ke 3 guna perancang sbbnya excdnt juga even pil dan depo??

3 Các câu trả lời

Saya sebelum ni ambik depo… tapi disebabkan masalah hormon kena tukar ambik iucd… nak ambik implan tak boleh sebab doktor kata implan sama dengan depo cuma depo kena cucuk implan tanam kat kulit…

kalau baru sehari pasang dah bersama suami (buang luar)akan hamil lagi tak sis? sebap saya dah tak di shorkan untuk pergy oleh doctor high risk

Brapa rm sis? Berminat pulak baca 😊

5y trước

Kalau bukan dalam 500 kira murah jugak lah. Yup betul,sy dah cucuk depo sebelum ni sangkut juga 😂 jadi nak cuba implan.