18 Weeks Tapi Tak Rasa Sangat Pergerakan

Hi mommies. Siapa kat sini dah kandungan 18 weeks? Normal ke kalau jarang rasa pergerakan baby? Last check up heartbeat baby normal je.

4 Các câu trả lời

kalau nak rasa..buat mcm doctor. tepuk2 perut tu..nnt dia balas. sbb my baby malam aktif. bila bgn pg..senyap je dia. so saya akan tepuk perut. rasa dia balas baru mama rasa lega dan bgn terus.

sama lahh sya pom dah 18week 4 days.tapi masih kurang nk rasa gerkknnya.first baby.active tgh hari ade rasa mcm sentakkan gitu.

normal je sis, kalau first baby mmg x rasa sgt. mcm sya. Bila masuk 20> baru rasa kick manjah dia☺️

18 weeks mgkin tak rasa sgt dia gerak.. tunggu 20 weeks.. nnti makin ketara and kerap..

3y trước

haah sama dgn sy. huhu