Scan dkt sonobee

Hi mommies, siapa ada pengalaman scan kat sonobee? Meh lah share mommies semua. berapa week berapa kali mommies buat scan? Jadi excited nak scan every month🤣🤣

2 Các câu trả lời

Saya dah 3kali scan kt sonobee🤭mula2 masa 5w,lepastu 9w dan terbaru 17w...tapi masa 17w bby tak bagi kerjasama😂tutup muka dan kepit kaki🤣sangat pemalu..minggu depan checkup dan scan 20w kt KKIA harap baby tunjuk la jantina

1y trước

Haishh,sama2 pemalu nie..berahsia sungguh bby kita..itula harap lepas2 nie dia tunjuk la kan😁

3 kali pengalaman. NT scan 13weeks Gender growth scan 17weeks Detail scan 5d scan 22weeks

1y trước

Dekat kk tak nampak gender, tp sy dh tau sblum tu sbb buat kt sonobee waktu 17weeks. Clear sis sbb kk kwsan sy ni dh update dia punya screen haha