Sonobee Scan

Assalamualaikum dan hai ibu² semua. Nak tanya siapa ada pengalaman scan dekat sonobee? Boleh share.

5 Các câu trả lời

Saya dah pegi few times di branch Cyberjaya. Sonographer nya friendly sangat & teliti buat kerja.sbb harga yg affordable, selalunya kena confirmkan appointment sebelum dtg sbb slot selalu penuh. Memang recommended sgt ultrasound ngan Sonobee

9mo trước

Dalam email tu nanti ada tulis status ‘Pending Confirmation’ masa book. Then lepas sehari gitu, dia anta lagi satu email with status ‘Confirmed’. If takda juga, maybe awk boleh call/mesej no yg dia bagi. Yg penting jgn walk in if takda confirmation sbb sonobee mmg sentiasa fully booked.

Pengalaman saya buat scan dekat cyber semua okay, sono tu peramah sangat, semua benda dia explain sebab saya first time mom, jadi banyak benda tk tahu, so masa di explain tu rasa mcm seronok sebab banyak info dapat tahu

wa'alaikumussalam hi sis. sy dah scan 2x kt sonobee. so far so good n murah. gmbr n vid pon dorg provide cuma kalau nak gmbr scan in physical kena byr rm2 sis. sis nk tahu yg mcm mne tu ?

9mo trước

kalau tmpt sy bkn doc yg scan n rasanye sonoboee ni bkn doc scan tp sonographer tk silap. tkde pon hidden cas. mcm mne awk tgk harga kt website , mcm tu la kne byr. just kalau awk nak gmbr dia, kena byr rm2 je. nanti video dgn gmbr byk2 dorg send kt ws

Sy 3x dh scan kt sonobee..nt scan hari tu masa 13w..ni dh 22w sy book gender scan weekdays baru rm18..nnt awak pegi je kt kaunter bg nama dgn ic..dia check..

saya dh 3x scan dkt sonobee termasuk utk scan gender mggu lps..mmg recommend sgt..murah dan details je sonogrper terangkan..