Kaki bengkak

hi mommies, can share with me tips for kaki bengkak? i guess mine is too early for kaki bengkak in 19 weeks pregnancy. i am bit scared ?

9 Các câu trả lời

sy pun kaki bengkak sis & kerap sakit pinggang.. skrang dh 22weeks..sbb berdiri time kerja & kalau duduk lama sgt&kaki terjuntai.. jmpa doktor, doktor kata kena pakai stokin elastic yg ada jual dia farmasi& kena minum susu.. ada kawan2 yg bagitau kena lapik kaki bagi tinggi time tidur..

tinggikn kaki bila tido sis..sy 1st pregnant pon dh buat mcm tu...Alhamdulillah mmg xde bengkak kaki..ni 2nd pregnant pon buat bnde yg sama..tido mlm kaki mmg sy letak bantal..utk tinggikn..Alhamdulillah dh 37 week kaki sy mmg xde bengkak..sme mcm 1st pregnant dlu..

haii.. sy setakat ni xda masalah bengkak kaki lagi.. dah 14w5d.. tapi my mum selalu advise waktu duduk or tidur ke letak kaki atas bantal.. biar dia tinggi sikit spy kaki x bengkak..

ya btol.. tinggikan kaki masa tdo.. masa 1st pregnancy 19mgu kaki bengkak pkai kasut crocs size 10.. biasa size 7 je..😂skrg 2nd pregnancy tdo mmg ltk bantal kat kaki 😊

saya kadang kaki bengkak sb lupa tnggikan kaki masa tdo. try la letak bantal bawah kaki sblom tdo in shaa Allah surut la tu bengkak nyee

saya xda kaki bengkak..now dh 38weeks 2days..klw baring angkat kaki letak pada kerusi..kaki kna tinggi..

Hi mommy... tips sy, banyakkan minum air dan tgikan kaki masa tido..

14 w pun sudah rasa sakit bhgian kaki.. terutama tumit..👉👈

6y trước

huhu.. myb bila berat da btmbah kot.. bkesempatan nnti refer dr la..

rendam Kaki dgn air sejuk