tekanan darah rendah

Mommies.. Share sikit apa nak buat kalau tekanan darah rendah.. Dari semalam tak boleh bangun.. Kalau bangun je.. Msti nak tumbang.. Pastu muntah2.. Skarang ni terbaring je laa.. Tak boleh buat pape..

6 Các câu trả lời

Sy dlu pun camni. Asal bgn je pening lalat. 1. Pakai stoking compression (ygni ada jual kat watsons. Dlm rm 1++ harga dia) 2. Minum air yang cukup. 8-10gelas sehari. 3. Kalau boleh, dari baring xboleh terus berdiri. Duduk dulu 1-2 mnit. Dah stabil nnt bru berdiri.

Minum banyak air. Makan kena cukup. Bab berdiri tu memang nampak nak pitam jadinya sebab oksigen lambat sampai ke otak. Jadi, jangan terus berdiri, duduk kejap baru berdiri perlahan2. Macam orang baru habis derma darah haa camtula rasanya.

Cuba mkn jambu batu.. Sy awl2 pun mcm sis jgk

Tekanan darah rendah atau kurang darah?

Sis dh berapa bulan.?hb rendah sgt ke

5y trước

Bru 8 minggu

Dah berapa bulan?

5y trước

Baru 8mggu