Obimin

Hi mommies semua. Nk tanya x pe ke kalau kita xmkn vitamin obimin n mmg x ambil ape2 vitamin tambahan.? Pemakanan pun kurang jgak. Kurang makanan nutrisi n pengambilan yg kurang. Ada effect baby x?

3 Các câu trả lời

takpe kalau tak ambil apa apa vitamin tambahan. tapi first trimester WAJIB ambil asid folik. then vitamin yang klinik/ hospital bekalkan kena ambil. and pemakanan kena jaga jugak. sangat effect kat baby puan. sian baby dan badan puan kalau tak cukup nutrisi

Mommy, kena mkn berkhasiat. Semua tu efek baby sbb baby mkn menerusi ibu... Kenapa? Ada masalah apa2 ke

5y trước

Hehee.. In shaa Allah akn try mkn buah. Tq awk

Kena mkn acid folic.

5y trước

Tq mommy.