emosi

Hi mommies semua,,ira nak tanya bahaya tak untuk kndungn 13week bila kita kerap menangis,,marah2..susah nk control emosi sekarg nii...tapi dalm masa yg sama risau juga dekt bby dlm perut ni?

1 Trả lời

Kalau boleh.. jaga emosi masa mengandung. Pernah dulu masa kursus kahwin, ada doktor bagitahu, emosi ibu mempengaruhi baby dlm perut. Sy dlu pn kerap menangis mse mengandung,ank jdi sensetif, snng menangis jgk. X thu la kebetulan ke ape😅