34 weeks pregnant

Hi mommies semuaa . Saya dah 34 weeks tapi baby macam rasa kurang gerak . Tapi cukup 10 kiraan cuma just rasa bila dia macam pusing badan macam tu . Kick tu kadang jaa rasa . Normal ka ? Sebab saya pernah admit sebab baby kurang gerak gapi doc check baby okay jantung okay . Perluka saya pi hospital lagi ?? 🥹

5 Các câu trả lời

Saya sekarang pun 34w, baby gerak mcm biasa tapi tak lah bergegar perut 🤣 dia just gerak sikit sikit tapi cukup 10x pada range waktu yg sama everyday. Siap pukul 4.30-5 mcm tu.