Baby gerak kuat

Hi ibu2 semua, kandungan saya dah masuk 34 weeks. Normal ke kalau baby gerak/pusing, kita rasa tak selesa dekat perut tu? Macam ditekan2 perut, mungkin sebab baby dah padat. Lepastu bila dia gerak, ada satu spot keras, mungkin kaki ke lutut dia kot. Normal ke eh, sebab selalu rasa mengah 😂

5 Các câu trả lời

Normal. Sy time masuk 36w pun masih aktif dan makin kuat baby bergerak. Kadang2 seriau tengok bhgn perut kita terbonjol2 mcm nak tembus 🤣sabor jelah haha

hee normal awak. baby saya klu die buat mcm tu, saya selalu tekan2 sikit suh die duk diam2. pstu die diammm kjp, lps2 tu dia buat balik 😆

Sama lah, mengeras pastu ada terjojol seketul, tak tahu bahagian apa😆

2y trước

hehe sama... nurse ckp tu mungkin punggung dia.. kite pulak yg ghisau tgk 🤣🤣

sama rasa bergerak baby active masa malam tak bole tidur langsung

Normal puan... enjoy your pregnancy journey 😁

2y trước

🌻