Urine PROTEIN 3+

Hi mommies semua, td sy baru ja dikatakan sangkut urin protein 3+. 11week skg, ada petua tak untuk jaga kencing kotor ni? Risau pula 😓 #bantusharing #pleasehelp #advicepls

2 Các câu trả lời

minum air kosong banyak supaya kerap kencing,itu pun bolee bantu jugaa untuk kencing kotor n selain tuu bolee cuba minum barli suam sis.Saya haritu buat 2nie, alhamdulillah now da xsangkut kencing kotor.Moga dipermudahkan

2 minggu sudah cek urin.. 2+.. misi suh minum air kosong byk².. sbb mase tu mmg sy akui mmg kurg sgt minum air kosong.. next chckup nnt tgk cm na.. moga oke hendaknya