dissposable panties @ adult diapers

Hi mommies semua. Sy nk tanya. Selalu lps bersalin kan darah byk keluar.. Mostly lakai dissposable panties atau pampers org dewasa ye? #mommytobe #anakfirst

10 Các câu trả lời

Kalau saya, awal2 pakai disposable panties ngan overnight pad. Pastu, lepas sehari 2, tukar ke pad biasa, cumanya kena kerap tukar la. Xselesa sgt pad overnight. Rse cam besar.. 😅😅 pastu, kalau hari sy berurut pun pakai disposable panties. Syg kat panties kena minyak urut..

5y trước

Oo faham faham . Hehe. Okay tq sis😘😘

Saya pakai librese maxi overnight tu je sebab saiznya lbh panjang..jadi xdela sampai kna seluar dalam, kain dan lapik tilam. Kesian kat mak nnt asik nk kna cuci darah kat kain ngan lapik tolam je..Lps 2 minggu baru pakai yg maxi biasa je sebab darah da xbanyak.

5y trước

Okay okay tq sis😘

Disposable panty utk first 3-5 days with overnight extra long pad then after 5th day I pakai normal panty with the normal overnight pad jer. Bleeding I stop dlm around 10 hari camtu...after that one and off minor spotting jer.

5y trước

I pakai brand sofy yg 40cm tu. Laurier 40cm pun okay jugak. Disposable panty tu I beli yg guardian brand material cotton tu selesa dipakai

Saya pilih Disposable panties. Beli jenama evee kat shopee sbb saya saiz 5xl. Kat luar susah betul nak jumpa saiz besar. Pakai dgn kotex overnight. Maternity pad yang madame tu tak selesa untuk saya sebab bergumpal.

Saya guna disposable panties dengan pad kotex sekali. So kalau darah terkena panties, tak perlu nak basuh panties tu, terus je buang. Kotex overnight pad pun dah memadai.

5y trước

Okay sis tq so much sis😘

Sy pkai pad overnight + diposable panties...agk2 drh dh kurang bru sy stop pkai disposable panties...tp still pkai pad overnight...

5y trước

Okay sis.. Tq so much sis😘

Pad overnight dah cukup. Darah banyak tu dalam masa sehari macamtu je. Tak lama. Then sikit2 je darah.

5y trước

Okay sis tq so much sis😘😘

Pkai disposable panties dgn overnight pad je sis. 2nd week dh boleh pkai pad biasa.

5y trước

Oo i see. Okay tq sis for helping😘😘💕

Sy pakai libresse overnight tu ja sbb akan sllu tukar.

5y trước

Okay sis, tqqq so much😍😍

Disposable panties