Preparation for 1st baby

Hi mommies semua, sy nak tanya perlu tak benda ni utk sterile kan barang2 mcm breast pump, botol semua tu. Ni 1st baby sy tak tahu sangat apa yg penting nak kne prepare ?

Preparation for 1st baby
2 Các câu trả lời

Perlu, sy pn bru nk beli tp akhirnya sy bli yg sterilizer + warmer guna electrik kt shoppee..

4y trước

Boleh taip milk bottle sterilizer dekat shopee.. sy bli brand china punya je.. utk warmer boleh try autumz, yg sy punya boleh guna dlm kereta juga

Olrayt..