iberet

Hi mommies semua.. Skrg sy consume iberet folid acid since hb drop nurse suggest ubat tu. So mmg kalau kita makan iberet ni akan buang besar mcm rasa keracunan makana , and najis kita jadi cair. Mmg mcmtu ke?

3 Các câu trả lời

Yup.. sy mkm since 2nd trim.. hari² lawas membuang, kalau terlebih minum air, poop cair.. dlu sy ambil lepas mkn, jd cair cmtulah 3-4 kali membuang.. hb pun main antara 11.3-11.8.. start bln puasa ritu sy ambil sblm tidur je, kurg sikit cair & hb naik ke 12..

5y trước

Tq sis utk penerangan ni😍

saya mcm sis waktu mula2 amik iberet ni sbb hb rndh 10.58, tp lama2 okey. skrg dh 36w ++ pun still amik iberet and hb pn makin naik now dh 13.03

5y trước

Tq sis. Sy cuba makan before tidur. Selalu sy mkn time subuh.. Before 2jam breakfast

Saya makan iberet jadi sembelit 😭 Dah pesan kena minum air banyak. Mungkin sy tak cukup mnum air kot 😂

5y trước

Oo yeke. Sy pula asyik nk membuang je hehe