Doakan saya

Hi mommies semua. Sekarang saya baru cecah 15weeks. Tapi disebabkan ada pengalaman keguguran dua kali sebelum ni pada trimester pertama, setiap hari saya risau pasal perkembangan baby saya dalam rahim sebab trauma dengan apa yang berlaku sebelum ni. Jadi saya nak mintak satu je untuk doakan saya dan kandungan saya sihat. Saya juga sentiasa doakan ibu ibu yang tengah pregnant supaya dipermudahkan urusan 🤲🏻 doakan saya ❤️

47 Các câu trả lời

aamiin in shaa Allah dipermudahkan urusan sis sampai bersalin. sy pun sama juga mcm sis, prnah keguguran kemudian pregnant. Alhamdulillah selamat bersalin november tahun lepas... yg baik2 untuk sis dan semua 🥰🤲

2y trước

Waahh alhamdulillah happynya dengar 🥰 sekarang saya dah 31 weeks. Doakan semuanya selamat dan dipermudahkan ya ❤️ yang baik baik juga balik kepada awak dan yang lain ❤️