Ultrasound Scan 5D

Hi mommies semua🙋🏼‍♀️ Saya nak mintak cadangan klinik yang ada 5D/6D/HD Scan yang mommies pernah buat dan berpuas hati. Kalau boleh share sekali harga lagi okay. Lepastu biasa macam mana mommies simpan? Simpan softcopy je atau print dan frame atau ada idea lain?

2 Các câu trả lời

klinik dr najwa & sonobee. both cawangan putrajaya. bg sye servis ok, explanation pun ok.

2mo trước

Haritu ada survey jugak Sonobee. Macam menarik. Thank you share😊