Berpantang czer 27 hari

Hi mommies semua. Sampai bila ye kita kena berpantang makan lepas bersalin czer? Saya berpantang sendiri dengan husband. #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

mcm makan xminum air sejuk n air batu..lama sy pantang..mcm tuk bersm tu husben yg decide pd 100 hari .dia kata make sure tmpt czer btl dh ok...dgn tmpt czer dkt dlm pun xrs sakit or terganggu jika bergerak atau apa shj... sbb mcm lepas czer ni kita lebih tahu bdn kita mcmne..pape kena diskus dgn husben... communication tu sgt penting tuk husben n wife..nk2 jika kita first time jd parent .byk yg nk kena diskus..sbb husben xkn tw keadaan kita mcmne..dan mcmne kita nye keadaan selepas czer...byk yg kita.nk kne bgtw n share dgn husben tuk bg dia faham..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y trước

kalau pantang makan berapa lama ye