Mudah Letih

Hi mommies semua, pregnancy kali ni saya cepat sangat letih lagi2 sekarang dah 32 weeks, berbanding 1st pregnancy maybe sebab masa 1st pregnancy kerja banyak jalan tapi yg 2nd banyak duduk di office Ada apa apa tips mommies boleh share tak untuk saya fit sikit ? Saya dah terfikir takut nanti baby dah keluar pun saya masih lemau macamni 😂

2 Các câu trả lời

Petang2 tu jalan sis sikit2. Jalan yg mcm ambil angin petang tu. So santai sikit. Kalau berat2 kang takut awk yg penat sbb awk xactive pregnancy kalini kan nnt badan terkejut. Start dgn 10-15 minit dulu pastu kalau ok baru increase

normal je kot ..sy skrg 31 week ..kdg dduk lama pon rse mengah😂.. mmg nk kne terbaring jee ..tggu ada mood bru boleh nk kemas rumah apa smua ..tu pon buat keje 5 minit penat mcm berlari🤣