Sakit kat bawah perut

Hi mommies semua.. Now sy pregnant anak ke 4 tp jarak dgn yg nombor 3 dekat. Cuma beza setahun.. Skrg dah 23 weeks tp lately ni saya sakit kat bawah perut @ atas ari2 tu.. Biasa dah hujung2 8 bulan ke 9 bulan ke baru sakit.. Siapa ada pengalaman nie? Normal ke? Ke sbb jarak hamil tu dekat? Boleh kongsi cara lain selain angkat kaki ke dinding x?

1 Trả lời

Hi puan. Mungkin puan boleh rujuk nurse yg incharge puan spnjg mengdung yang latest ni. Dan mungkin puan boleh bedrest sekali. Sebb takut puan tllu pikir tntg kndungan latest ni.. Ble jejaskan keshtn puan yg skrg. 🤗 Jg diri puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers