Maternity Pad

Hi mommies semua nk tanya pad apa yg sesuai untuk digunakan waktu dlm labour room? Sebab saya dah beli jenis mcm pampers tu. Boleh ke? Curious sebab ade yg cakap kena pakai jenis yg bertali.. Mohon mommies share pendapat thank you 👇🏻💕 #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

4 Các câu trả lời

Sy pulak just beli pad biasa yg overnight punya. Sebelum ni sy pakai la maternity pad (tak igt la brand apa), kulit bawah kelengkang sy jadi mengelupas, kulit² putih kembang, gatal², seolah-olah sy tak jaga kebersihan bawah. Rupanya nurse kata pad tu mungkin tak sesuai. Jd untuk kali ni sy just beli pad biasa je. Lagipun darah yg keluar lebih kurang mcm period je. Sy igt kan dulu darah nifas tu kuantiti dia banyak 😅 salah rupanya.

Yang pampers tu dah okay sangat sangat dahhh senang gile tengok review dekat utube

kalau saya,saya beli maternity pad jenama pureen.