Barang Baby newborn

Hi mommies semua, nak tanyaa utk brang baby, apa yg tak perlu beli banyak dan tak perlu beli?? Sbb im first time nk jd ibu so terover beli. So mana yg ibu2 rasa tak penting dan tak perlu beli bnyak just komen jee.. share2 lahh nk tgokk.. tq 😊

1 Trả lời

Pampers nb taknperlu byk sbb baby cpt besar. Baju nb pn xperlu byk. Beli je 3-6 bulan terus..sabun syampu tak payah sbb baby tak payah sabun lg. Guna air suam je dh ok. Bedung penting ..sarung tgn bg sy xpayah pn xpe janji rajin potong kuku baby. Barut bg sy xperlu asalkan perut baby sapu minyak lepas mandi/cuci berak. yg penting tu wipesss sbb byk sgt pakai 😅