Balm

Hi mommies semua, nak tanya sapa pernah guna nih. Boleh bagi feedback ta. Sis nk try calm Time n sleep time utk baby.. Sebab baby sis ajak berjaga mlm. Pukul 2- pukul 5pagi.. Kekadang kul 6pagi baru dia terlelap.

Balm
2 Các câu trả lời

Sy guna sleep time dgn calm utk ank2.alhamdulillah serasi dgn ank..yg calm tu sy pn suka guna..mmg sedap je bau dia. Boleh relax.

Saya pernah bagi baby saya guna calm time dengan sleep time. Tak jalan. 😅😅 Bila pasang zikir baru dia nak tido.