Gender Baby ??

Hi mommies semua! Just nak tanya, kandungan berapa minggu mommies semua dah dapat tahu gender baby mommies? ? Slps excited disahkan pregnant, mst fasa ke-2 mommies semua excited tggu gender baby kan? Hehe shared lah pengalaman mommies semua.?

Gender Baby ??
34 Các câu trả lời

Masa 21 weeks.. hati kuat mngatakan boy.. tp bila pergi scan.. girl.. hehe.. alhamdulillah

4y trước

Mana2 pun xpe laa kan.. hehe.. yg penting sihat... Jaga diri okey.. 💕