Kehilangan Buku Pink

Hi Mommies semua.. nak tanya apa yg kita perlu buat jika kehilangan buku pink ya?? dahlah lagi sebulan nk due ni..

6 Các câu trả lời

Nurse yg assist sy selama ni cakap kalau buku pink hilang kena pergi buat police report. Lepastu baru pegi klinik mintak copy. Itu pun normally dia tak bagi dalam bentuk buku dah. Dia just bagi dalam bentuk kertas, ada summary pasal kandungan kita.

5y trước

Oh mcm tu ye.. okay terima kasih..

Kena report polis dulu time preggy dlu nurse ckp buku pink anggp mcm ic sb klu hilang leceh then klu hilang dia hnya bagi photostat je dari buku salinan yg ade kt kk . Btw semoga dpermudhkan urusan 😉

5y trước

Terima kasih atas information. Amiin..

Kk ad salinan . Beritahu je kat misi

5y trước

Kne buat report polis ke?

Report polis dann bagitahu kk

5y trước

Okay.. terima kasih..

Nurse ada 1 lagi salinan kan

Bgthu kk

5y trước

Okay thanks..