First solid food

Hi mommies semua. Nak mintak pendapat pada mommies katsini. Saya baru nak perkenalkan bubur pada anak saya, tapi dah berapa hari ni dia mmg takmau. Tapi bila saya bagi biskut beras, licin dia makan. Berat dia 7.6kg tak naik naik pun dari dia umur 5 bulan. Saya risau. Macam mana mommies tackle problem macam ni ye? Ada tak mommies yg experience sama macam saya? #firstbaby #mommybuntu #theAsianParentsMalaysia #firstmom #firstmeal

2 Các câu trả lời

kena ajar dan follow rules dari buku baby. If dia x nak cuba buat puree plak as long as dia mkn