Ectopic Pregnancy

Hi Mommies semua! Mommies, I just need support from all. 14 may 2021, disahkan ectopic pregnancy dan terpaksa buang satu tube. saya rasa sangat down disebabkan terpaksa buang tube dan kehilangan baby. dari masa nak tunggu masuk OT. menangis tak sudah sudah. masa doc bagitahu confirm ectopic pun, menangis terus. terus fikir susah nak pregnant. memandangkan ini kandungan yang sulung. I've lot of bleeding yang menyebabkan saya terpaksa buang satu tube. anyone yang survive untuk pregnant after ectopic pregnancy ni? senang tak nak pregnant semula. sebab doc ada bagitahu percentage untuk dapat ectopic next pregnancy pun tinggi 😭 saya masih muda lagi dan takde baby lagi 😭 #ECTOPICPREGNANCY #NEEDSUPPORT

14 Các câu trả lời

x jugak sis...sy yg first kandungan molar ..ke 2 ectopic.. alhamdulillah yg ke 3 scan 7 week dah ada hearbeat

3y trước

alhamdulilah, rezeki awak ❤️ semoga awak dan baby dalam kandungan sihat sehingga melahirkan yaa ❤️ doakan saya ada rezeki nak pregnant lagi dan semuanya baik baik saje. amin ❤️

semoga di permudahkan segala urusan dan di perkuatkan semangat menghadapi ujian dan dugaan

3y trước

terima kasih awak. doakan saya ada rezeki nk pregnant lagi dan semua nya baik baik saje ❤️

sama sis saya pun mcam tu tahun 2020 sekrng nak try mengandung tapi blm dpt rezeki lagi

3y trước

InshaAllah kita sama sama doa ya puan. semoga ada rezeki nak pregnant lagi dan diberikan kesihatan yang baik untuk pregnant akan datang ❤️

sama laa..saya baru je operate 16/5/21 disbbkn ectopic..first pregnancy jgk..

3y trước

semoga awak cepat sihat yaa. dan semoga kita ada rezeki nak pregnant lagi dan baby di tempat yang betul ❤️