Syukur alhamdulillah.

Hi mommies semua. Haritu selasa 28/1 saya test upt result dia mcm first gmbar, tak puas hati sbb tak nampak sgt line smpai husband pun tak pcaya. Dh berapa hari saya rasa perut tak sedap mcm ada benda. Pagi ni saya test guna clearblue digital alhamdulillah. 2-3weeks gaissss ??? syukur alhamdulillah Ya Allah. Saya doakan siapa yg masih usaha akan dikurniakan rezeki anak. Allahuma Aamiin.

Syukur alhamdulillah.
26 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Tahniah sis.. Jaga diri ya 😘

5y trước

Tq sis 💕

Guna test clear blue tu test waktu bila sis??

5y trước

Pkui 3pg td. Kalau tak dri smlm lagi nk try tp pkir balik hcg tggi waktu pagi first urine.

Alhamdulillah tahniah 🥰🥰🥰

Tahniah sis ♥️ jaga kandungan baik2

5y trước

Terima kasih sis. ❤️

tahniah sis..jga dri baik2 😊

Tahniah sis. Jaga diri elok2

Alhamdulilah tahniah 💖

tahniah sis.. jaga diri elok2 ye

5y trước

InsyaAllah sis. Tq

Alhamdulillah congrats!

Alhamdulillah.tahniah