Pampers kalis bocor tepi

Hi mommies semua, ada sesiapa yg experience baby bila tido ngiring, dia bocor tepi? Bole suggest pampers yg tak bocor tepi? Btw skg pakai pampers drypers wee wee dry dan reason dia tdo mengiring sbb dia kuat nyusu 😂😂 *Oh ya lupa nak bgtau anak saya baru sebulan lebih.. Baby boy jadi mmg dia kuatttttt nyusu 😁😁 #firstbaby #firstmom #ingintahu

23 Các câu trả lời

hmmmm saya pakai mamypoko ..air fit dan cotton extra dry...cbe la try..baby sye kuat nyusu juga. alhamdullilah xde bocor..

pkai yg tape.in shaa Allah xbocor.. newborn mmng kuat nyusu...lebih² lg llki.. kne kerap tukar sebelum penuh

Favourite sya sis merries utk newborn. Jenis tape senang skit. Lembut dan tak mudah bocor tepi

Hai. Masa anak saya kecil memang alami juga. Try drypers touch pun okay penyerapan dia.

anak sy pon dh sebulan lebih guna huggies x pena bcor anak pon selesa je sbb lmbut

anak saya pakai jenama lain bocor.jenama dryper je boleh guna dia yg warna biru

mamypoko dan goon terbaikk terutama utk anak kuat susu botol. x bocor lgsung..

drypers classic okey juga tahan

whopee okay sgt

petpet ok sis.