Pampers kalis bocor tepi

Hi mommies semua, ada sesiapa yg experience baby bila tido ngiring, dia bocor tepi? Bole suggest pampers yg tak bocor tepi? Btw skg pakai pampers drypers wee wee dry dan reason dia tdo mengiring sbb dia kuat nyusu 😂😂 *Oh ya lupa nak bgtau anak saya baru sebulan lebih.. Baby boy jadi mmg dia kuatttttt nyusu 😁😁 #firstbaby #firstmom #ingintahu

23 Các câu trả lời

Try petpet sis

2y trước

Yg warna orange tu sis,,mamypoko pun ok juga,,huggies pun bagus,,tiga2 ni pernah pakai,drypers xpenah lagi

Huggies sis..

1y trước

Huggies dry pants sis.. ank saya dah setahun still pakai yg ni okey 😁

Genki.