Kaedah Perancang Keluarga

Hi mommies semua. Ada sesiapa boleh share tak perancang mana yang sesuai untuk jarakkan kehamilan ? Hope mommies semua boleh share. Thanks a lot ❤

1 Trả lời

Terpulang pada badan . Senang pakai iud sbb tahan 4tahun , kalau cucuk depo 3bulan sekali kena cucuk . Implan agak mahal around 4 ke 500 . Kalau pada sy sy pakai injection depo sbb takut nak pakai iud sbb kenalan rapat yg pakai iud kebanyakkan terkeluar . Tapi ada yg okay je pakai .