buasir

Hi mommies, semalam selepas buang air kecil masa nak lap tu tiba ada darah dari punggung. Saya terkejut panggil husband tengokkan dan husband cakap macam buasir. Tadi saya pergi ke kk taman medan jumpa doctor terus dan doctor kata memang buasir dan ada darah ketul di dalam. Doctor kata itu normal bila mengandung kerana darah tak kuar banyak. Jika kuar banyak then baru masukkan ubat buntut. Saya jadi runsing sebab saya dah 30 minggu dan doctor kata tak perlu ambik apa2 ubat kerana ianya normal. Ada tak mommies dalam ni yang pernah kena buasir? Boleh share apa2 petua yang mommies amalkan utk hilangkan buasir tu tak? Saya tak sertakan gambar sebab malu nak tunjuk.

1 Trả lời

hilang mngkin x sis... tp kena kawal je laa.. sbb dh ade.. kalo rase sakit sgt.. isi air batu.. sbb doc pon xbg ubat sub tu kan...sye buat mcm tu je laaa

4y trước

cuba awk g cek klinik lain plak ke.. sye xpham nape. doc xbg ubat sub tu