Tumbuh gigi

Hi mommies. Selalunya anak yang baru nak tumbuh gigi akan demam pada permulaan sahaja ke? Atau setiap kali nak tumbuh sebatang- sebatang gigi akan demam? Curious anak pertama ni #firstbaby #mommybuntu #7jan21 #TAPSuperMom

Tumbuh gigi
2 Các câu trả lời

memang akan demam,tapi kdg2 ikut situasi juga dan ikut pd badan baby juga.Macam anak sy setiap kali tumbuh gigi badan akan rasa panas mcm nak demam dan selera makan serta minum susu pun akan kurang

4y trước

Okay noted. Tq mommy ☺️

#TAPactiveusers