Tak boleh telan Zincofer

Hi mommies. Sekarang 13weeks alahan masih ada lagi. Zincofer tak boleh telan nurse tukar ke ferrous fumarate. Perlu lagi tak ambik acid folic?

3 Các câu trả lời

kalau saya ferrous fumarate tak boleh telan tapi asid folik dan vitamin b ok dengan saya hb pun cantik walapun misi kat kk ada bagi yg ferrous fumarate tu.

Zincofer buat saya jadi pening, loya dan cirit..lepas tukar kepada obimin baru okay. Cuba google kandungan vit dalam ferrous fumarate..

Yes