suka makan mknn pedas dan minuman sejuk

Hi mommies, saya suka sgt mkn mknn pedas dan minuman sejuk. Tp tak lah setiap hari. Tp air sejuk tu hmpir stp hari la, sbb kalau xsejuk, masih kering rasa tekak. ? Ada effect ke dekat bby? #firstbby5mth

2 Các câu trả lời

Mnum air sjuk atau ais elok jew cma jgn yg sjuk2 bermnis..Sb sjuk nie akan jdi suhu bdan bila msuk dlm tbuh bdn kte.Xda effect pon..Cma.Pedas tu.Xelok tkt sakit perut je lah

5y trước

Wc

Air sejuk tak ada effect pada baby tapi pastikan air kosong. Makakan pedas takut ibu sakit ulu hati ja

5y trước

Owh tkut ada effect buruk kat kshtan bby dlm perut..tq sis 😊