JENIS MAKANAN

Hi mommies, saya skrg 7w tp still kurang selera makan lg2 nasi. Teringin kdg2 nak makan mcm nugget hotdog atau cucur bwg segera tu, tp ada yg kata elakkan.. betulke? #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Sy hanya boleh mkn hash brown je.. Siapa yang ckp elak kan tu? Sbnrnye x pregnant pon semua org mmg kne elak kan, tu je.. risau kandungan garam yang agak tinggi,. Kalau x mkn.. Berlapar la baby dlm perut.. Sian kt baby

2y trước

Tqq awak☺️

mkn jela. jnji masak btol. bukan half cook.

2y trước

Okay tqq☺️