hidung sering berdarah

Hi mommies, saya sekarang 14 week... Masalah saya, saya sering mengalami pendarahan hidung dari awal mengandung...

2 Các câu trả lời

Hi . sis xbgtau doc or nurse ke time checkup ? sy hritu mcm2 kne tny sbb brdrah hdung . siap cek mata tkot ad pape xkne . tp sy sbb muntah kuat sgt and trluka so dye mmg mudah brdrah . sis lain kli checkup tlg bgtau ye jgn diam

Omg.. sy x pernah mcm tu kecuali bila selesma hidung kering sngt.. kena pantau tu n cek dgn dctor.. mgkin salah satu simptom mngandung ya juga tapi jangan biar sampai teruk.. takutnya