Sakit Perut

Hi Mommies. Saya pregnant 5 weeks. Normal ke kalau ada rasa bisa dekat perut? Hari ni first time rasa mcm ni risau pulak. Rasa dia tak kuat tapi effect ke pinggang?

5 Các câu trả lời

normal.. rahim baru nak membesar.. just klu ada keluar something or tk tahan sgt cepat² pegi hospital.. sy awl² pregy pantang sakit terus ajak hubby pegi hospital 😅😅

saya 5weeks juga rasa kt bwa to rasa ngilu tercucuk macam to bahagian ari2 kadang2 ngilu tpi tak lma

Hye! same lah saye. 5 weeks jugak. Rase cramp menyucuk kan? Ya Allah moga Allah pelihara sebaiknya 🥰

sy pernah rasa macam tu.. tapi kalau cam sakit sangat baik cepat2 jumpa doktor..

5y trước

aminn.. in shaa Allah..

saya rasa sama tapi negatif 🙂 sakit bawa perut dan sakit pinggang