Sakit perut dan sakit pinggang

Hi mommies, normal ke kalau rasa sakit perut n sakit pinggang kalau baru 5 weeks pregnant? Saya risau sebab scan tak nampak lagi dr suruh dtg semula 2 minggu lagi #pleasehelp

1 Trả lời

normal je 5w scan x nampak. below 8w x nampak. 7w pon ade yg nmpk kantung je. xnmpk bby. selalu doc wajib explain benda nii.

2y trước

byk kn rehat je, mcm sye sbb ade slipdisc jadi selalu je sakit pinggang. perut tu mybe sbb bloated. sbb early pregnancy mmg akn kerap bloated and angin. tpi kalau bleeding terus pg emergency. bwk skli gmbr scan tu.