Packing barang

Hi mommies. Saya preg 31week due bulan 9 tapi tak basuh dan siap kan barang lagi dalam beg 😂 patut ke saya siap kan skg ke awal lagi? takut tetiba terberanak awal barang tak ready lagi😄

18 Các câu trả lời

sy due bln 9 jgk.. skrg 30w dh siap packing semua.. awal x kalut😆 malas fikir dh nanti terus capai je.. lagipun hari tu masa tengahari basuh baju lps tu malam tu terus kena braxton hicks🤣 mungkin sbb letih membasuh agaknya.. insaf terus esoknya saya packing brg² hospital... hahaha.. baik sis buat skrg nnti boleh relax² je hujung²..

Saya dah pack siap2 sbb takut bersalin awal doc pun dah cakap 38 week dh boleh serah diri kalau ada sakit tanda2 awal doc suruh gi hospital je terus.. alhamdulillah dah Siap lega skg 32 week pun baby dah mula kick kuat jugak Tak larat Dah nak jalan Dan buat keje banyak2..

sy due 1 bulan 10 ..tp anak 1 dan 2 awai 2 minggu .jdnya mesty bersalin bulan 9 jgk ..x siap kan apa lg pun .sibuk ke klinik dan hospital je skng ni sbb selalu kena serang asma .🙄 brg bby dan ibu 1 pun x beli n packing lg

Sy 30 weeks pregnant. Ni dah kemas2 barang sy n baby dalam beg. Cuma ada lagi 3, 4 barang nak add on tunggu parcel sampai. Risau jgak sy kalau lewat2 packing takut jadi apa2 hehehe at least kalau apa2 dah standby 😊

sy Pon 32w. tgh tunggu sabun detergent utk baby Bru leh basuh baju² baby.bru beli 7.7 ritu dlm shopee.haha. lpstu kene amek mood jgk nak ngemas Nye. harap larat lah nk ngemas. asek mengah nak tidur aje skrg ni

I nk msuk 33w. Dah siap packing cuma tggal add on sikit2 je lagi. Itu pun dah penat ya nk pack itu ini. Mengah🤣 U pack la siap2 skrg ni. Nti dah sarat lg letih nk capai segala benda. Hahah

Saya pon 90% kemas beg baju sendiri dan bby. Due awal bulan 9 juga. Skang week31. Tinggal sikit2 barang. Sy doktor soh masuk wad awal sebab pp type 3, week34 kene serah diri..

Saya siapkan waktu 31 week masa tu rasa ok kuat lagi. Skrg nak masuk 33 tiba2 jadi tk larat je ni. Lega dah basuh dah packing bag siap2…

sy smua dh siap sbb kena serah diri awal bulan 8 skg baru nak masuk 32weeks.. tp buat siap trus tkot nnti makin lama makin penat

sye 32 weeks dh packing brg awal²..due date pun bulan 9 ,tkt jgk terberanak awal... bole je awak kalau nk siapkn brg dpd skrg... lg senang

1y trước

6/9