Packing barang

Hi mommies. Saya preg 31week due bulan 9 tapi tak basuh dan siap kan barang lagi dalam beg 😂 patut ke saya siap kan skg ke awal lagi? takut tetiba terberanak awal barang tak ready lagi😄

18 Các câu trả lời

sama la skrg 31 minggu due 12/09 tgh ambik mood nk membasuh dulu 🤣 alhamdulillah brg semua ade da tinggal basuh ngn packing je

sy 31mgg juga, semua brg utk ke hosp n dirumah dh ready. 37mgg ibu hamil.dh boleh bersalin lbh2 lg jika ibu jenis aktif

saya pn due bln 9 jgk.alhamdulliah sume dh siap pack tggl tggu ms nk bersalin je.bkn apa tkt bersalin awl je

Saya sekarang 30W. Barang baby dah settle, yang belum toiletries & pakaian ibu. Buat awal-awal tak kalut sikit.

klu sllu perut kene sondol kple kk die n dpukul bby ok ke kt dlm😆 kite yg kne pkl prut skit AP lg die en

saya harini baru masuk 32 week. belum pack ape2 lagi. baju2 baby pun belum basuh lagii 😅

Hi mommies2 sy pun bulan 9 . Baru cuci baju baby 😂 btw ade tak due 12/9 sama dgn sy ?

sy pon due bulan 9 baju dh basuh tp x pack pape lg hehe..