Proses bersalin di hospital government tu macam mana?

Hi mommies. Saya ni tengah sarat 2nd pregnancy. 1st pregnancy dulu elective czer sebabkan baby songsang. Jadi takde masalah doktor kasi tarikh warded sahaja. Tapi saya nak tanya untuk 2nd pregnancy ni, kalau takde apa memang kita tunggu je ke tanda2 untuk bersalin, kemudian baru kita ke hospital? Bermaksud selagi takde apa2 tu, teruskan saja checkup di kk macam biasa? Ni cerita hosp government sahaja tau.

2 Các câu trả lời

klau kita gi hospital tu.. kita mendaftar kat mana.. kat emergency ke kat mana.. ni first sya .. maaf kalau tanya pelik..

3mo trước

terima kasih jawab

Ya, jika tiada tanda bersalin, ikut je arahan doktor KK bila boleh serah diri untuk bersalin.