UPT positive

Hi mommies , saya nak tanya upt ni boleh dipercayai ke ? hehehe sebab takut kena scam . perlu repeat test berapa hari pulak ya untuk kepastian . period saya mmg tak regular . so last period 25/08 haritu . Saya test upt pagi tadi pukul 5pagi , sebab dua tiga harini rasa mcm perut cramp pastu sakit pinggang 😅 ##bantusharing #uptpositif

UPT positive
15 Các câu trả lời

bagi sy yg slalu guna upt ni, jarang la scam.lagi2 dah nampak jelas terang line tu,hehe

9mo trước

alhamdulillah kalau betui ini rezeki saya 😇🤍

✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

uish klau mcm tu nak masuk 15 minggu dah..3 bulan gtu..

Awk try beli brand dip n tell dkt watson

9mo trước

okay nanti saya cuba , thankyou suggest ! 😘

cuba guna clear blue tu confrm ada...