gbs positive 🥲

hello mommies ! saya nak tanya . tadi nurse ckp saya ni gbs positive . then nurse tu ada la bagitau kalau positive ni nnti masa nak bersalin pihak hosp akan cucuk antibiotic apa semua . saya angguk kepala tanda faham jela . so saya nak tanya la kat sini kalau ada apa apa tips yg boleh hilangkn gbs ke , atau apa apa pengalaman dari mommies yg pernah positive gbs jugak . and gbs ni boleh hilang ke ? saya takut laaa 😩😭#firsttimemom #advice #bantusharing

2 Các câu trả lời

gbs ni mmg sush nk hilang kalau dh kena.. sy sejak ank prtma dh 8tahun dh.. macm2 supplement,ubat..jamu,jaga mkn pn tetap ad.. cuma jaga jela jgn smpai kencg kotor..jgn mkn trlalu manis, jga kebersihan faraj. lepas kencing lap pki tisu smpai kering.. jgn biar kering sndri.. tisu kt rumah wajib yg roll2 tu..

ade nurse bg ubat tak?

4mo trước

doc suruh beli sndiri ubat . doc cuma bagi nama ubat jela