Sahur Apa Je?

Hi mommies. Saya nak tanya selalunya mommies sahur ape je untuk tenaga selain kurma dan nasi? Semoga urusan berpuasa kita semua dipermudahkan ya. #bantusharing #firstmom

2 Các câu trả lời

overnight oats dgn buah, susu, atau apa je yg tinggi serat. nasi bagi saya cepat lapar. oat lagi tahan

3y trước

tu bagi saya la sbb sebelum ni cuba sahur menu berlainan tiap kali ganti puasa utk test apa yg tahan dgn perut saya. ce google makanan high fibre kot ada lg yg kena dgn selera awak😉