KELUAR DARAH SEGAR SELEPAS MEMBUANG

Hi mommies, saya nak tanya. Saya pregnant 34 weeks dan saya kerap sembelit bila mengandung. Tadi saya membuang memang meneran sebab perut sakit, bila cuci takde nampak darah tapi saya perasan lepas sejam saya membuang dekat spender saya ada setitik darah segar. Membuang tadi memang sakit. Pergi klinik, doc tak nak check dalam sama ada, ada luka atau tak. Siapa pernah kena macam tu? Adakah itu buasir atau luka dari sembelit? #firs1stimemom

1 Trả lời

Pelik juga klinik xnk check..try lg klinik lain sis krajaan/swasta klu rajin menunggu blh g hospital bgtau sbb ada bleeding..

2mo trước

Alhamdulillah smoga kndungn baik2