Posisi baby

Hi mommies , saya nak tanya , normal ke kalau perut mengeras kat bahagian yang saya bulatkan tu? Saya skrg dh 39w2d , saya keliru mana satu bontot baby , mana satu kepala baby , sebab doktor kata kepala baby dh kat bawah , tapi kenapa kadang bila mengeras , dua tempat tu macam ada benjolan ? Saya risau baby pusing pulak 😅😅 mil pun pelik ,, sebab dekat bahagian pusat tu mcm kosong pula .. ada sesiapa tahu ? Ke memang normal ? #1stmommytobe #pregnancy #bantusharing #theasianparentph

Posisi baby
41 Các câu trả lời

yg tempat bulat tu rasanya siku dia. sbb kepala kat bawah kan. kat perut kita tu tulang belakang dia.

Teringin nak tengok rupa baby dalam perut time tengah mengeras Mcm mna eh dia buat 😅

4y trước

😆😆 haa aah sama la

Alhamdulillah , kire bukan saya sorang jella rasa ye .. 🤭🤭 risau juga ..

bontot dy kot..sy pn sllu cmtu..klau time mengeras senget2 perut

fikir yang positif jea sis, insyallah semua dipermudahkn untuk sis

normal.. kalau kepala dah kat bawah. tu mesti dia menggeliat tu.

saya pun sma kdg2..tapi baru 35 weeks..maybe bby main psing2

nk tnya klu perut sllu keras normal ke

4y trước

ya. dan kalau terlalu kerap mngeras tandanya utk bersalin x lama lgi. mcm sy..

sy pun sama mcm ni..jd bersegi perut ni jdnya..now 35w3d

Sy pn sme..cmtu jgk..gosok2 perut kjap ok la..heheh