Booking Hospital

Hi mommies, saya nak tanya kandungan berapa week sesuai untuk book hospital? Kalau kita pilih hospital kerajaan kene pergi book ke kalau kita nak kelas yang biasa sahaja? And macam mana cara nak book hospital ya? Terima kasih mommies2 yang berpengalaman #shareilmu

2 Các câu trả lời

X perlu..klu wad biasa utk hosp gov pegi je terus masa nk bersalin nanti..

5y trước

Terus ke dewan bersalin..bkn bhgn emergency biasa 2..

Tak perlu. Bila rasa nak beranak ja terus pegi ke hospital (gov)