Buku Pink Simpanan Klinik

Hi mommies, saya kena refer to pakar o&g hospital lps check dgn dr di KK. Dr bg dua dua buku pink termasuk simpanan klinik. Saya patut pulang balik ke KK ke atau bawa dua dua buku utk checkup di hospital?

2 Các câu trả lời

usually lps jumpa dktr, kena pulangkan buku simpanan klinik dkt misi sblm kita balik. jumpa pakar hanya bawa buku kita sahaja...nanti next checkup dgn kk, misi akn fotostat review dari pakar tu utk attach dlm buku simpanan .

1t trước

baguslah kalau misi yg fotostat. nurse sy, kita yg kena fotostat sendiri tiap kali lepas jumpa pakar 😅.

tanya nurse kk awak. selalunya bawak buku pink kita je untuk appointment hospital.