Sakit perut semasa berpantang

Hi mommies saya #ingintahu, saya tgh berpantang 23hari, semalam & harini saya sakit perut yg macam memulas tu, sekjap ok skjp dia dtg tu nama dia sakit rengat ke? Sbb mmg tak rasa nak membuang ke apa, ada tak cara nk hilang kan rasa sakit ni, ada tak mommies yg prnah alami mcm ni? Boleh share tak tq,

1 Trả lời

rengat tu mcm sakit period pain yg teruk dibahagian ari ari dan bukan perut.. puan makan on time tak? atau ada salah makan pape?