Placenta Post Low

Hi mommies! Saya first time mom to be 11 weeks. Tadi saya jumpa doktor and scan dekat KK. Doktor cakap Uri saya kat bawah. Nak tanya pendapat mommies selamat ka tak keadaan baby saya sekarang? Apa saya kena buat? 😢

1 Trả lời

Uri dekat bawah ni, doktor concern takut bleeding sahaja. Jangan buat kerja berat, kalau bersama jangan ganas. By 32 weeks, kalau tak naik lagi. Boleh google placenta previa. Ada 4 type placenta previa. Doktor akan bincang balik dengan puan, apa next step. Warded atau macam mana.

4y trước

baik terima kasih puan 😃